OBJAVITE

automerc skoro

O nama

Priča Automerc Škoro počinje 1978 godine… kada je na mjestu današnje maloprodaje otvoren servis.

Servis su otvorili braća Mijo i Dragan Škoro gdje su obavljali sve mehaničarske i limarske radove.
Zbog nedostatka autodijelova koji su njima bili potrebni u servisu, počeli su da ih nabavljaju i uvoze.

Pored servisa, maloprodaje i veleprodaje u Kiseljaku, tvrtka raspolaže maloprodajom u Vitezu koja je otvorena 2004 godine, a 2006 otvorena je i maloprodaja i servis u Sarajevu.
U 2009 godini nastavljamo sa razvojem te je kao rezultat toga u Vitezu 2010 godine, na adresi PC96, otvoren reprezentativni centar sa maloprodajom i servisom u kojem se nalaze tri dizalice za manja vozila, gdje možete po svim svjetskim standardima obaviti usluge opravke vozila, promjenu i balansiranje guma te geometriju vozila.

Generalni zastupnici smo raznih proizvođača od kojih izdvajamo: Topran, Federal Mogul, Swag, Valeo, AL-KO, Moll te za gume Bridgestone koje su najveći svjetski proizvođač pneumatika i u čijem vlasništvu se nalaze marke Firestone i Dayton.

Automerc Škoro 2007 godine postaje zastupnik jednog od najvećih i najpoznatijih proizvođača autodijelova Valeo.

Tvrtka trenutno ima preko 30 uposlenika, ali sa konstantnim rastom prometa i potrebe da se kvalitetno zadovolje želje naših kupaca taj broj će se sigurno u narednom periodu povećati
Naša vizija jeste da na što kvalitetniji način povežemo najpoznatije evropske i svjetske proizvođače autodijelova sa krajnjim kupcima koji traže kvalitetu po pristupačnim cijenama.

…i dalje naša osnovna vizija jeste pružanje visoko kvalitetnih usluga i konstantno ulaganje u kvalitet, koji našim klijentima predstavlja osnovnu odluku prilikom nabavke rezervnih dijelova ili servisa…

Njihovo zadovoljstvo Naš je USPJEH..Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije